Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@14:52:19 GMT

ارتقای حقوق معلمان بر پایه عدالت

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۰۹۶۰۳

ارتقای حقوق معلمان بر پایه عدالت

مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های امروز _سه‌شنبه، چهاردهم تیرماه ۱۴۰۱_ را در ادامه می‌خوانید.

گزارش خبرنگار ایمنا، مطبوعات و رسانه‌های آزاد و شفاف در هر جامعه‌ای از ارکان توسعه و دموکراسی محسوب می‌شود، لذا خبرگزاری ایمنا مرور بر بخشی از عناوین مطبوعات کشور را به صورت روزانه در دستور کار خود دارد.

روزنامه ایران در صفحه نخست امروز خود با تیتر «ارتقای حقوق معلمان بر پایه عدالت» نوشت: طی هفته آینده شیوه‌نامه اجرایی قانون رتبه‌بندی معلمان نهایی و رتبه‌بندی در وزارت آموزش و پرورش وارد عملیات اجرایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با ابلاغ آئین‌نامه اجرایی قانون نظام رتبه‌بندی معلمان که ۱۲ تیرماه به تصویب هیئت وزیران رسید، تکلیف مشمولان رتبه‌بندی، نحوه تبدیل وضعیت نومعلمان، امتیازات و شرایط لازم برای احراز رتبه‌های پنج‌گانه و میزان افزایش حقوق ناشی از رتبه‌بندی مشخص شد.

طبق ماده ۱۵ این قانون میزان افزایش حقوق ناشی از رتبه‌بندی در فیش حقوقی مشمولان اعلام شده است؛ با تعیین رتبه مشمول توسط هیئت ممیزه ذی‌ربط، فوق‌العاده رتبه‌بندی مطابق ماده ۶ قانون به ترتیب برای رتبه‌های پنج‌گانه آموزشیار معلم، مربی معلم، استادیار معلم، دانشیار معلم و استاد معلم به ترتیب ۴۵ درصد، ۵۵ درصد، ۶۵ درصد، ۷۵ درصد و ۹۰ درصد مجموع امتیازات حق شغل، حق شاغل و فوق‌العاده شغل در حکم کارگزینی مشمولان، به‌صورت جداگانه درج و ماهانه پرداخت می‌شود.

رتبه‌بندی با انجام اصلاحات وارده در نهایت روز یکشنبه _دوازدهم تیرماه_ از سوی محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهور جهت اجرا، ابلاغ شد.

یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش، دوشنبه _سیزدهم تیرماه_ پیرامون زمان اجرای رتبه‌بندی گفت: «بر اساس آئین‌نامه اجرایی مصوب هیئت وزیران، شیوه‌نامه نهایی قانون رتبه‌بندی معلمان در دست تدوین است؛ این شیوه‌نامه شامل جزئیاتی است که هیئت‌های ممیزه باید بر اساس آن کار کنند.

تلاش ما بر این است که با همکاری سازمان‌های برنامه و بودجه و اداری و استخدامی طی هفته آینده شیوه‌نامه اجرایی قانون رتبه‌بندی معلمان نهایی و رتبه‌بندی در داخل وزارتخانه وارد عملیات اجرایی شود.»

روزنامه جوان در صفحه نخست امروز خود با تیتر «غرش پهپادهای حزب‌الله بر سر «کاریش»» نوشت: درحالی که مذاکرات غیرمستقیم ترسیم مرزها و منابع دریایی بین لبنان و رژیم صهیونیستی در جریان است و آمریکا تلاش می‌کند مذاکرات را به نفع اسرائیل تمام کند، حزب‌الله برای اینکه نشان دهد در دفاع از حقوق ملت لبنان جدی است، سه پهپاد شناسایی را بر سر سکوهای گازی اسرائیل در دریای مدیترانه ارسال کرد که مأموریت خود را با موفقیت انجام دادند.

زیاده‌خواهی رژیم صهیونیستی در میادین گازی مشترک با لبنان در دریای مدیترانه، سبب شده است حزب‌الله با قاطعیت با دشمن صهیونیستی رفتار کند. حزب‌الله شنبه شب در بیانیه‌ای ارسال سه پهپاد شناسایی به منطقه مورد اختلاف با رژیم صهیونیستی در دریای مدیترانه را تأیید کرده است.

در این بیانیه آمده است: سه پهپاد غیرمسلح را به سوی منطقه مورد اختلاف در میدان کاریش در جنوب لبنان در یک عملیات شناسایی ارسال کردیم. مقاومت اسلامی لبنان این عملیات را موفقیت‌آمیز دانست و اعلام کرد که با این پهپادها مأموریت لازم به صورت مطلوب و مناسب انجام و پیام ابلاغ شد. این پهپادها را دو گروه شهید جمیل سکاف و مهدی یاغی ارسال کرده‌اند.

روزنامه خراسان در صفحه نخست امروز خود با تیتر «نمره قبولی نان کارتی» نوشت: وزارت اقتصاد از اجرای سراسری طرح «مدیریت هوشمند یارانه آرد و نان» در کل کشور تا پایان تیر خبر داد طرحی که جلوی ۴۰ هزار میلیارد تومان هدررفت یارانه آرد و نان را می‌گیرد.

در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، گزارش عملکرد طرح مهیا «مدیریت هوشمند یارانه آرد و نان» مطرح شد که نشان می‌دهد اجرای آن تاکنون موفقیت‌آمیز بوده است.

بر این اساس ۵۷ درصد نانوایی‌های کشور زیر پوشش این طرح قرار گرفته‌اند و این رقم تا پایان تیرماه به صددرصد خواهد رسید. طبق این گزارش، برآوردهای اولیه حاکی از آن است که تاکنون ۴۰ درصد یارانه آرد به ارزش ۵۰ هزار میلیارد تومان هدر می‌رفت، اما با راه‌اندازی کامل این طرح از وقوع چنین هدررفتی جلوگیری خواهد شد.

اردیبهشت امسال بود که طرح آزمایشی هوشمندسازی یارانه آرد و نان در استان زنجان کلید خورد. طرحی که کنترل قاچاق یا عرضه خارج از شبکه آرد و نان و رساندن یارانه آرد به مصرف کننده نهایی را پیگیری می‌کند.

آمارها نشان می‌دهد که تا پیش از این و در سایه اجرای سیاست کور ارز ۴۲۰۰ تومانی به واردات کالا، این کالاها پس از واردات مواد اولیه خود، به طریق مختلف به خارج از کشور قاچاق شده‌اند، به طوری که طبق اظهارات میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه، گاه کشورهای همسایه تا شعاع ۳۰۰ کیلومتری از دارو، روغن و آرد مشمول دلار ۴۲۰۰ ارتزاق می‌کردند.

به این ترتیب جزئیات این طرح از این قرار است که با کمک کارتخوان‌های مخصوص نانوایی، قیمت نان برای مصرف کننده هیچ افزایشی نخواهد داشت و تنها به ازای فروش نان به مصرف کننده، یارانه به حساب نانوا واریز می‌شود.

اظهارات مسئولان وزارت اقتصاد نشان می‌دهد که براساس این طرح وضعیت فروش نانوایی‌ها با سامانه‌های هوشمند، رصد خواهد شد تا هرگونه عرضه غیرمتعارف شناسایی شود.

در تاریخ هشتم خرداد، محمد جلال، مشاور وزیر اقتصاد در خصوص جزئیات این طرح که در استان زنجان در حال اجرا بود، گفته است: هم‌اکنون اطلاعات دقیق، شامل ساعت شروع و اتمام کار نانوایی‌ها، فاصله و مبلغ تراکنش‌ها (که باید تناسب با خرید نان مردم داشته باشد)، تنوع کارت‌های بانکی مورد استفاده و حجم خرید نان توسط مردم به صورت لحظه‌ای در حال پایش است که این کمک می‌کند، رفتارهای غیر متعارف احتمالی در خصوص نان، قابل رصد باشد.

کد خبر 586086

منبع: ایمنا

کلیدواژه: روزنامه روزنامه ایران پیشخوان روزنامه ها روزنامه های امروز روزنامه جوان روزنامه های صبح ایران روزنامه خراسان تحلیل روزنامه های ایران روزنامه امروز روزنامه های کثیرالانتشار مطالعه روزنامه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رتبه بندی معلمان یارانه آرد و نان نامه اجرایی شیوه نامه حزب الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۹۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟

رتبه‌بندی تایمز به تازگی جدیدترین نسخه رتبه دانشگاه‌های قاره آسیا در سال ۲۰۲۴ میلادی را منتشر کرد که چینی‌ها برتری بودند و بهترین دانشگاه ایرانی به رتبه ۵۶ بسنده کرد.

به گزارش ایسنا، در دهه‌های گذشته، ظهور و شکوفایی دانشگاه‌های آسیایی در میان دانشگاه‌های جهان قابل توجه بوده است. 

این پیشرفت در تمامی رتبه‌بندی‌های معتبر دانشگاه‌های جهان هم دیده شده است. اخیرا رتبه‌بندی تایمز، جدیدترین نسخه از رتبه دانشگاه‌های قاره آسیا را منتشر کرده و در آن روش‌های ارزیابی خود را اصلاح کرده است. 

قدرت رو به بهبود تولیدات تحقیقاتی چین و تأثیر آن بر منطقه رمز موفقیت چینی‌ها در برتر بودن در این تحقیقات بوده است. نکته قابل توجه دیگر، رشد نیروگاه‌های منطقه‌ای در زمینه همکاری با صنعت و همچنین اشاره به این موضوع است که بیشتر کشورهای آسیایی در حال بهبود سیستم آموزش عالی خود در این زمینه هستند.

سال گذشته، چین چهار رتبه از ۱۰ رتبه برتر را به خود اختصاص داد. امسال پنج دانشگاه در میان ۱۰ دانشگاه برتر دارد. این پیشرفت چینی‌ها برای هنگ کنگ بد بوده ،چرا که اکنون تنها دو مؤسسه در بین ۱۰ مؤسسه برتر دارد.

بعد از چین و هنگ کنگ، ژاپن هم عملکرد خوبی داشته است. اما در میان کشورهای شرق آسیا، کره جنوبی دچار سقوط شده است. در سال ۲۰۲۳ میلادی دانشگاه ملی سئول که برترین دانشگاه کره جنوبی است، جایگاه ۱۱ را داشت اما امسال به رتبه چهاردهم سقوط کرده است. 

بر این اساس برترین دانشگاه‌های آسیا از نظر مؤسسه رتبه‌بندی تایمز به شرح  ذیل است: 

۱- دانشگاه شینهوا( چین)

۲- دانشگاه پکن( چین)

۳- دانشگاه ملی سنگاپور ( سنگاپور ) 

۴- دانشگاه صنعتی نانیانگ( سنگاپور) 

۵- دانشگاه توکیو ( ژاپن) 

۶- دانشگاه هنگ‌کنگ ( هنگ کنگ ) 

۷- دانشگاه شانگهای جیائو تونگ ( چین) 

۸- دانشگاه فودان ( چین) 

۹-ژیجیانگ ( چین) 

۱۰- دانشگاه چینی هنگ‌کنگ ( هنگ کنگ)

اما ۱۰ دانشگاه ایرانی برتر این رتبه‌بندی که رتبه آنها در مقابل نامشان نوشته شده نیز به ترتیب ذیل است:

دانشگاه صنعتی شریف: ۵۶

دانشگاه صنعتی امیرکبیر: ۶۸

دانشگاه علم و صنعت ایران: ۷۹

دانشگاه تهران:۱۰۰

دانشگاه صنعتی شیراز: ۱۱۸

دانشگاه تبریز:۱۲۱

دانشگاه علوم پزشکی تهران:۱۲۹

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:۱۳۱

دانشگاه صنعتی اصفهان: ۱۳۳

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل: ۱۳۶

بررسی آمار و ارقام این رتبه‌بندی نشان از آن دارد که دانشگاه‌های ایرانی آنطور که باید و شاید جایگاهی در خور نداشته‌اند. چراکه برترین دانشگاه ما در این رتبه‌بندی یعنی دانشگاه صنعتی شریف به رتبه ۵۶ در میان دانشگاه‌های آسیا بسنده کرده است. این در حالی است که توان و دانش دانشجویان و نخبگان ما و همچنین ظرفیت‌های دانشگاه‌های ما چیزی فراتر از این آمار و ارقام است و بی شک با اراده و همت بیشتر از طرف مسئولان  میتوان به این مهم دست پیدا کرد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سبقت تاریخی فوتبال ایتالیا از اسپانیا
  • البرز رتبه دوم کشوری در شاخص‌های بی دردی زایمان طبیعی را کسب کرد
  • رتبه نهم، پرمشتری‌ترین جایگاه جدول لیگ
  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجور برای جذب معلم صادر شده است
  • اولویت اصلی دولت آموزش و پرورش است
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت