Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل سیاسی گفت: آمریکایی ها با اقداماتی که در دنیا انجام دادند پایه گذار بیوتروریسم و بزرگترین ناقض حقوق بشر هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر همدان؛ جواد محمدی، ‌کارشناس مسائل سیاسی در گفت و گو با  خبرنگار ما، گفت: امریکا آبرویی در دنیا ندارد که در مورد حقوق بشر حرف بزند چون تاریخ این کشور مملو از

جنایت‌های مختلف بر ضد حقوق بشر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: در بحث حقوق بشر آمریکایی باید توجه داشته باشیم که آمریکایی‌ها در مناطق مختلف دنیا جنایت‌ها و جنگ‌های زیادی به راه انداخته‌اند.

محمدی با بیان اینکه در موضوع بررسی حقوق بشر آمریکایی باید به بخش جنگ ها و بخش استفاده از بیوترورسیم اشاره کنیم، بیان کرد: در بخش جنگ‌ها آمریکایی ها در ویتنام وقتی ناکام شدند از عامل نارنجی استفاده کردند و با

هواپیمایی سم‌پاش روی درخت‌ها عامل نارنجی ریختند و منجر به آلوده شدن مردم و تولد نوزادان ناقص‌الخلقه شدند و هنوز هم این روند ادامه دارد.

وی افزود: در افغانستان هم که هزینه زیادی برای این جنگ کردند بازهم جنایت کردند و در عراق نیز به جنایات خود ادامه دادند و در این کشور از فسفر سفید و مواد ممنوعه استفاده کردند.

کارشناس مسایل سیاسی ادامه داد: در جنگ جهانی دوم با بمب اتمی شهرهای هیروشیما و ناکازاکی را تخریب کردند و نسل‌های آلوده به اثرات نامطلوب بمب اتم همچنان در این مناطق به دنیا می‌آیند و یکی از بزرگ‌ترین فجایع

تاریخ بشر را رقم زدند و این جنایت جنگی است.

وی اظهار داشت: هم در بخش غرب آسیا و در جنگ اکراین هم خیلی از آزمایشگاه‌های بیوتروریسم آمریکایی‌ها در این مناطق مشخص شد که نشان دهنده فعالیت های غیر مجاز و ضد حقوق بشری آنها است.

محمدی گفت: تولد داعش با پشتیبانی آن‌ها بود و القاعده و گروه‌های افراطی را آمریکایی‌ها تأمین و تجهیز می‌کنند و خودشان به این موضوع اذعان کردند.

وی افزود: در دفاع مقدس نیز از صدام حمایت کردند و با استفاده از سلاح شیمیایی توسط صدام خیلی از عزیزان ما هنوز با عوارض شیمیایی مواجه هستند.

کارشناس مسائل سیاسی گفت: منافقین خبیث و کوردل نیز تحت حمایت آمریکایی‌ها دست به هر اقدامی برعلیه انقلاب و مردم زدند و در نشست‌های منافقین مشاهده می‌کنید که سخنران‌های و مسئولان آمریکایی حضور پیدا

می‌کنند و آن‌ها را تأمین مالی می‌کنند.

محمدی ادامه داد: در اوایل دهه شصت چندین هزار نفر در سراسر کشور هدف کینه منافقین قرار گرفتند و آنها مردم کوچه و بازار را به فجیع‌ترین شکل به شهادت می‌رساندند.

وی افزود: منافقین جنایت‌های زیادی انجام دادند و بعد از دفاع مقدس هم آن‌ها با دشمنان هم‌نوا شدند و در خرابکاری‌ها و ترورها نقش داشتند.

این کارشناس مسائل سیاسی در بخش دیگری از سخنانش گفت: در بخش بیوتروریسم سیاهه جنایت‌های آمریکا بسیار زیاد است مثلاً در سال ۱۷۶۳ وقتی ژنرال “جفریم هرس ” در درگیری با سرخ‌پوست‌ها به نتیجه مطلوب نرسید

از حربه آلوده کردن پتوهای هدیه داده‌شده به سرخپوست‌ها به ویروس آبله استفاده کرد.

محمدی بیان کرد: با این اقدام جمعیت زیادی از سرخپوست‌ها را نابود کردند چون از روند درمان این ویروس چیزی نمی‌دانستند و با این کار شکل و شمایل بیوتروریسم را در دنیا پایه‌ریزی کردند.

وی به بخش های دیگری از جنایت های بیوتروریسم آمریکا اشاره کرد و ادامه داد: در ۱۹۳۲ اداره خدمات بهداشتی آمریکا مراحل نهایی بیماری سفلیس را روی سیاه‌پوست‌ها انجام داد، آلوده کردن زندانیان شیکاگو به مالاریا و در سال

۱۹۴۲ آزمایش گاز خردل روی ۴ هزار نفر و در سال ۱۹۵۵ انتشار پشه‌های حاوی تب زرد در ایالت فلوریدا برای بررسی اثراتش، سال ۱۹۶۹ بودجه ۱۰ میلیاردی وزارت دفاع امریکا برای عامل مختل‌کننده سیستم ایمنی بدن و ایجاد

ویروس ایدز از دیگر اقدامات ضد حقوق بشری آنها است.

کارشناس مسائل سیاسی در ادامه عنوان کرد: سال ۲۰۰۲ ویروس نیل غربی و بعد ویروس ابولا و آمریکایی ها در بحث ترا ریخته و در حوزه نابارور کردن اقدامات بسیاری زیادی انجام دادند و امروز می بینیم محصولات ترا ریخته چقدر

آسیب‌زده است به جوامع که ذاتاً تولید امریکا هستند.

محمدی در پایان گفت: این بخش هایی از جنایت های سیاه آمریکایی ها در حق بشریت است و با وجود این همه اقدامات تروریستی باز هم آن‌ها ژست حمایت از حقوق بشر می گیرند که واقعا عجیب و در عین حال تأمل برانگیز

است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: کارشناس مسائل سیاسی آمریکایی ها ضد حقوق بشر جنایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۳۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران

رئیس قوه قضاییه در جمع هزار نفری کارگران هرمزگانی راه‌هایی را برای حمایت از حقوق کارگران مطرح کرد که "دایر کردن شعب و مراجع قضایی تخصصی" از جمله آنها بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه برنامه‌های سفر خود به استان هرمزگان، به مناسبت روز کارگر با جمعی هزار نفری از کارگران این استان دیدار کرد.

رئیس قوه قضاییه طی سخنانی در این دیدار ضمن گرامیداشت روز کارگر اظهار کرد: کارگران بخش قابل توجهی از نیروی شاغل در کشور را تشکیل می‌دهند؛ از همین‌رو مشارکت آن‌ها در تحقق شعار سال می‌تواند بسیار اثرگذار باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: سوالات مهمی در خصوص حقوق کارگران وجود دارد؛ از جمله آنکه آیا بستری برای ارتقاء شغلی، علمی و حرفه‌ای کارگران ساده فراهم آمده است؟ آیا همه کارگران از حقوق بازنشستگی و بیمه برخوردار هستند؟ چنانچه برای یک کارگر در نخستین سال‌های کار، مشکلی جسمی ایجاد شود، آیا تدابیر حمایتی برای او اتخاذ می‌شود؟ باید چه رابطه‌ای میان کارگر و کارفرما باشد که امنیت شغلی کارگر تأمین شود؟ چنانچه بنگاهی تولیدی، تعطیل شد، آیا اقدامات حمایتی از کارگران آن بنگاه به عمل می‌آید؟

رئیس عدلیه اظهار داشت: حکومت به معنای عام کلمه وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد؛ از جمله آنکه باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند؛ باید کارگران بدانند که کمیته‌ها و کمیسیون‌های مخصوصی در اداره‌های کار، ویژه کارگران وجود دارد و یکی از اعضای این کمیسیون‌ها، نماینده قوه قضاییه است. باید کارگران بدانند که مرجع تجدیدنظر درباره برخی تصمیمات کمیسیون‌های کارگری، دیوان عدالت اداری است که زیر نظر قوه قضاییه است. کارگران با دانستن و آشنایی با این قبیل اطلاعات و موضوعات است که می‌توانند از بخش‌های مربوطه و مقامات و مسئولان ذی‌ربط مطالبه‌گری کنند. 

رئیس دستگاه قضا با اشاره به اقداماتی که قوه قضاییه می‌تواند در قبال حقوق کارگران انجام دهد، گفت: ما در قوه قضاییه می‌توانیم از طریق دیوان عدالت اداری به عنوان مرجع تجدیدنظر مصوبات مربوط به حقوق کارگری و همچنین قاضی‌ای که عضو کمیسیون‌های کارگری است به حمایت ویژه از حقوق کارگران بپردازیم؛ همچنین می‌توانیم شعب و مراجع قضایی تخصصی را برای حمایت از حقوق کارگران دایر کنیم. علاوه بر این‌ها من به عنوان رئیس قوه قضاییه از طریق جلسه سران قوا و شورا‌های عالی ذیربط، اقدامات لازم را برای رفع مشکل شما کارگران انجام خواهم داد.

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، «تاجیک» نماینده شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه هرمزگان از قرارداد‌های موقت کارگری و دستمزد پایین کارگران انتقاد کرد و گفت: چرا باید شرایط به نحوی باشد که همیشه میزان حقوق کارگران از تورم عقب‌تر باشد در حالی که طبق ماده 41 قانون کار، به صراحت یکی از معیار‌های تعیین حداقل دستمزد کارگران، درصد تورم اعلامی بانک مرکزی است.

خانم «احمدی» نماینده کارگران منطقه ویژه معدنی و فلزی خلیج فارس نیز به طرح مباحثی در رابطه با ایمنی و حفاظت بهداشت کار پرداخت و خواستار در نظر گرفتن شعب تخصصی از سوی قوه قضاییه برای رسیدگی به پرونده‌های ناشی از این موضوع شد.

«اسدی» نماینده کارگران شرکت پالایشگاه نفت بندرعباس نیز در این دیدار به طرح مباحثی در رابطه با ضرورت تامین مسکن برای کارگران پرداخت. 

«پرویزی» نماینده شرکت فولاد هرمزگان نیز در این جلسه به برخی اقدامات صورت گرفته در راستای رفاه حال کارگران این مجتمع اشاره کرد. 

«فریبرزی» نماینده شرکت پالایش نفت آفتاب نیز در این مراسم ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته از سوی دستگاه قضایی در راستای جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی و بیکار شدن کارگران، به بیان مطالبی در رابطه با ضرورت تامین امنیت شغلی کارگران از سوی مسئولان پرداخت. 

«شاهین‌زاده» نماینده یکی از مجتمع‌های تاسیساتی استان هرمزگان نیز در این مراسم، برخی اقدامات صورت گرفته در واحد تولیدی متبوع خود را تشریح کرد. 

انتهای پیام/864

دیگر خبرها

  • انصاری: استکبار قادر به پوشاندن جنایت صهیونیست‌ها نیست
  • راهکار‌های رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • راهکارهای رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • بازخوانی یک جنایت
  • تحریم ۱۳ فرد و شرکت آمریکایی توسط ایران
  • تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا
  • ایران برخی نهادها و اشخاص آمریکایی و انگلیسی را تحریم کرد + اسامی
  • تحریم های جدید ایران علیه آمریکا
  • پایه‌های «پاتریوت آمریکایی» فرو ریخت